2013. július 24., szerda

Képeket kaptunk



Ádámka :)

Július 8-án kisebbik Unokám, Ádámka betöltötte a 2. évét. Sajnos nem lehettünk ott, hogy személyesen is megköszöntsük, csak Skype-on keresztül tudtuk. Irigyeltük másik Mamát, aki ott lehetett és együtt ünnepelhetett Velük. Kaptunk néhány képet, ezekből mutatnék meg néhányat, hagy büszkélkedjek az édes kis Unokáimmal :)
A szülinap képei: 
 
Ádámka 2. szülinapja :)

Az ÜNNEPELT :)

Tomikám kedvencével - csokitortával

 és még néhány kép Róluk:





2 megjegyzés:

  1. Isten éltesse nagyon sokáig a kis Ádámkát! Tündér aranyos abban a kockás kalapban különösen azon a képen ahol a cumi is a szájában van . Szinte hihetetlen hogy már 2 éves ! Tomika már nagy fiú, nyáron nem jön hozzátok? Nekem is a második unokám is fiú lesz. Szegény lányom ebben a hőségben most van utolsó hónapjában annyit izgulok érte!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Éva :)! Szerintem is nagyon cuki, és valóban hihetetlen, hogy már két év telt el a születése óta. Nagy örömünkre Tomika július végétől augusztus végéig itt lehet nálunk, egy egész hónapot. Sajna Ádámka még nem jöhet, de Menyem megigérte, ha Ő is tud már bilizni, akkor Őt is el fogja engedni.
      Szegény Lányod, biztosan nehéz ebben a hőségben Neki, hisz még terhesség nélkül is nehezen viseli az ember lánya. De ha már csak egy hónap van hátra, akkor már a nagyján túl van. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, aztán majd várjuk az újabb Kisfiúcskáról is a képeket :).

      Törlés