A tegnap megmaradt fél avokádót is felhasználtam ehhez a finomsághoz, de
ebbe a krémbe nem raktam szaporító anyagot, (vajat, margarint). Csak az
érett, puha avokádót törtem krémesre villával, azt fűszereztem, így
lett mennyei vacsorám. Vékony pirított kenyér szeleteket kentem meg jó
vastagon a krémmel :).
Hozzávalók: másfél avokádó, só, bors, chilipor ízlés szerint,
diónyi lila hagyma és 1 gerezd fokhagyma finomra reszelve, 1 nagy
paradicsom kis kockákra vágva
Bánatos vagyok, mert zöld színe miatt a család többi tagja nem hajlandó
megkóstolni az avokádót. Igaz, sokáig én is idegenkedtem tőle, - mert
milyen "gyümölcs" az, ami telítetlen zsírsavakat tartalmaz???? De mióta
levetkőztem az fenntartásaimat, annál nagyobb köztünk a barátság :)!
Az elmúlt néhány nap további ételei a Testkontroll fülön olvashatók.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése