Próbálok megfelelni a család elvárásainak, így Középsőmnek is, aki nem
testkontrollozik, és imádja a húst - bár gyerekkorában azt mondta, hogy
vegetáriánus lesz, csak azzal nem számolt, hogy a pick szalámi - ami
akkoriban a kedvence volt - nem zöldség :). De vissza a mai vacsihoz. Kacsacombokat sütöttem, életemben először a só mellett szárított rozmaringgal, fokhagyma és chili pehellyel
megszórva (A rozmaringgal azért csínján kell bánni, mert ha túl sok
kerül az ételbe/re, el is ronthatja). Kétféle köret készült, Középsőm törtkrumplit kapott, mi többiek pedig ugyanolyan fűszerekkel fűszerezett párolt sárgarépát
ettünk, amilyen a kacsa volt (7 db sárgarépa megtisztítva,
felkarikázva, pici olajon, víz hozzáadásával párolva, csapott fehér
kanál ételízesítővel, csipetnyi rozmaringgal, pár tekerés fokhagyma és
chili pehellyel). Előételnek tészta nélküli csirkelevest főztem sok
zöldséggel, csirke mellcsontokból és 10 csirkelábból, gyorsfőző fedővel,
szokásos jelzések után 7 perc alatt.
Finom vacsora volt, és nem is tértünk el a testkontrolltól.
Várakozási idő utána 4 óra.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése