2014. január 5., vasárnap

Kötni kezdtem




Tegnapelőtt. Újra. Mert régen, amikor a fiúk még kicsik voltak, akkor kötöttem. A gyerekeknek pulóvert, mellényt, sálat, Apának és magamnak is pulóvert mellényt - az enyémet még gyöngyökkel is kihímeztem. Aztán abbahagytam és olyan régóta nem kötök, hogy tegnapelőtt meg kellett néznem az interneten, hogy hogy kell elkezdeni. Azóta már elég jól elhaladtam a sállal, ami direkt azért kék, hogy torokfájás ellen is használható legyen - kellemest a hasznossal. Legkisebbikem tegnapelőtt vicceskedett, hogy nem sálat akar, hanem takarót, tegnap meg Legnagyobbikom állapította meg, hogy mostmár igazi kötögető nagymamának nézek ki :). 
Ma készítettem egy kisebb kötésminta próbát, és örömmel tapasztaltam, hogy már nem kellett puskáznom a kezdést, mintha a kezem visszaemlékezne a régi dolgokra. Persze azért még rám fér a gyakorlás :)!!


Kis Tomikámnak is megmutattam tegnap, hogy sálat kötök, édes volt, mert azt mondta: "Mama kössél még." Megkérdeztem, hogy Ő addig mit csinál, erre azt válaszolta: "Nézem, hogy kötsz." Hát nem édes??
Ja és megrendelt egy-egy sálat saját magának, Ádámkának, Apának és Anyának :).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése