2012. május 31., csütörtök

Díjat kaptam Rozától :)


Kedves Bloggertársamtól, Rozától kaptam ezt a díjat, aminek természetesen nagyon örülök! Köszönöm, hogy rám is gondoltál  Roza a továbbadásnál :)!!














Teendők: 







  1. Linkeld be annak a blogját, akitől a díjat kaptad.

  2. Add tovább 4 olyan blognak, akiknél szívesen kommentelsz

  3. + add tovább 2 olyan blognak, akiknél még nem vagy rendszeres olvasó

  4. értesítsd a díjazottakat




(Bocsánat, de először  két megjegyzésem lenne a továbbadással kapcsolatban. A díj neve "Kommentek blogdíja". 




- Én úgy értelmezem ezt a díjat, hogy olyanoknak kell  továbbadni, akik szívesen hagynak megjegyzést az általunk vezetett blogban.




- Ezért olyan bloggernek, aki még soha nem hagyott egy kommentet sem a blogomon hogy adhatnám a kommentek díját. Így a 3. pontban foglaltak helyett további 2 olyan blognak adom, akiknél rendszeres olvasó vagyok,  és akik rendszeresen hagynak megjegyzést a blogomon.)









Az első 4 blog akiknek továbbadnám a díjat, és remélem elfogadják:









6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a díjhoz ! Köszönöm hogy gondoltál rám! Ha nem haragszól, pár nappal ezelőtt kaptam szintén Rozától és megpróbálom a nevedet oda beírni ezzel jelezve hogy megkaptam tőlled is!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Olyan kedves vagy, gyakran kommentelsz a bogomban, ezért gondoltam én is elsősorban Rád. Persze, hogy nem haragszom :)!

    VálaszTörlés
  3. Kedves María, nagyon kedves vagy, hogy rám is gondoltál, tényleg megtisztelsz a díjjal, köszönöm szépen:) Remélem nem haragszol, ha nem adom tovább és nem posztolom, mert egy ideje már nem adom tovább a díjakat. De nagyon jól esik, hogy a díjazottjaid között vagyok:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Trollanyu! Azért adtam Neked a díjat, mert Te is nagyon sok kedves megjegyzést hagytál már a blogomon, ezt szerettem volna megköszönni :), és egyáltalán nem haragszom, ha nem adod tovább!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok a díjhoz, és köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál, nagyon kedves tőled!
    (régebben megkaptam ezt a díjat, oda belinkellek, jó:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen, én is megkaptam már ezt a díjat, és be fogom linkelni a nevedet is. Csak mostanában kicsit kevesebb időm van foglalkozni a bloggal...

    VálaszTörlés