2012. május 22., kedd

Harcsa halászlé, rántott harcsafilé, eper áfonyával

A hatalmas, 14 kilós harcsa néhány darabjából ma is finom ebéd lett. Közkívánatra filézett harcsa halászlé a tegnap főzött, passzírozott alapléből (aki más levest kért, ehetett vasárnap estéről maradt csirkelevest csigatésztával), 










és rántott harcsafilé petrezselymes krumplival és kovászos uborkával.














Délután megmostam a Szüleim kertjéből származó eper felét a vásárolt eperrel és fekete áfonyával együtt, egy kis "cukorhóval" meghintve kínáltam a családnak. 










Nagyon finom volt az ebéd is, és a gyümölcs is. Ádámka még nem ehet epret, de nagyon nézte. Tomika az eperrel és az áfonyával is próbált barátkozni, megnyalta a gyümölcsöket, de aztán továbbpasszolta előbb nekem, aztán mikor mondtam, hogy én nem kérek többet, akkor az Anyjának. Próbáltunk szétnyomni neki a gyümölcsből, de úgy végképp nem akarta megkóstolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése