2011. április 28., csütörtök

Harcsa





Legnagyobbik Fiam ma később ment dolgozni, a szabad délelőttöt kihasználva már hajnalok hajnalán kiment horgászni a Tiszára. Szerencsés napja volt, mert egy gyönyörű 72 cm-es harcsát hozott haza, amíg én fodrásznál voltam. Közben Ő dolgozni ment, így a hal tisztítása (megint) rám várt. De nem bántam, mert ez tényleg szép nagy hal volt. Kifiléztem és lenyúztam a bőrét, mert a színtiszta harcsahús sokkal finomabb, mint a szálkás-bőrös. A gerincét és fejét hal alapléhez a mélyhűtőbe tettem, a szálka és bőr nélküli filéket pedig feldaraboltam. 8 szép szeletből rántott harcsát, a többiből  egy kis baconnel tejfölös harcsapaprikást készítek vacsorára. Már nagyon várom :) !






a tisztított, filézett harcsa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése