2011. február 22., kedd

Betegség - és ÖRÖM!!!

Sajnos tegnapra megint ledöntött a betegség a lábamról, kénytelen voltam egy kisebb pihenőt beiktatni. Szerencsére a szombati ünnepi ebédről volt még levesünk, töltött csirkecombunk  a hozzá tartozó körettel, így tegnap még meleg étel volt az ebéd. Ma viszont ki mit talált a hűtőben azt ette. A kis energiamorzsáimat amik még bennem voltak arra használtam, hogy ágyneműt húzzak, és takarítsak egy kicsit, mert holnap estére várjuk középső fiamat és családját haza Angliából. Hurrá, jön az édes kis UNOKÁM!!!! Addigra meg kellene gyógyulnom!! Szedem a harmadik adag antibiotikumot és várom a hatását. (Egyelőre még csak a pénztárcámon érzem - súlyos ezrekbe kerül a betegség). Valami finom húsos-tésztás vacsorát fogok készíteni,  mire jönnek a  DRÁGÁIM. A kicsi is tésztás, mint én.   Bár már holnap este lenne...



5 megjegyzés:

  1. Gyors gyógyulást kívánok, hogy minél többet lehess a Kicsivel!:-)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Latsia! Nagyon igyekszem, köszönöm!!

    VálaszTörlés
  3. Én is jobbulást kívánok! Tündéri a pici! (És tudom, leírtad az ismertetődben, de nem gondoltam, hogy már nagymama vagy! :D )

    VálaszTörlés
  4. Kedves Ritmus! Köszönöm! Lélekben még fiatalos vagyok, de nagyon vártam, hogy nagymama legyek! (Szüleimet én hamarabb megörvendeztettem ezzel!)
    A Nagypapival és a Nagybátyákkal együtt odavagyunk ezért az édes kis csöppségért!! Most meg, hogy már beszél is... olvadozunk Tőle.

    VálaszTörlés
  5. Minél előbb,gyógyuljál meg!

    VálaszTörlés