2012. augusztus 2., csütörtök

Derült égből villámcsapás


Lehet, hogy már szerdáig sem maradhat Tomika. Nászasszonyom és Menyem Testvére viszik vissza Angliába 8.-án, és Menyem azt szeretné, hogy 2-3 napot Szentendrén töltsön Tomika, mielőtt visszamennek. Össze vagyunk törve, de ha így kell lennie, hát így lesz. Ennyi...;(



Utóirat 2012. 08. 05. vasárnap

Tegnap is beszéltünk Menyemmel Skype-on, kérdeztem, hogy mikor akrnak jönni Testvéréék Tomikáért, hogy készítsem. Legnagyobb örömömre (bocsi az érintettektől, hogy ezt mondom) azt a választ kaptam, hogy nem jönnek, így Tatuska, Középsőm és Legkisebbikem viszik szerdán reggel a reptérre, ott találkozik Tomika a másik Mamával és Menyem Testvérével az eredeti elképzelések szerint :). Így nyertünk még pár napot :)!!

3 megjegyzés:

  1. Biztos, hogy rossz érzés mikor elmegy a kisunokád, de a másik nagymamája is várja, biztos ő is pont úgy szereti mint te:)

    VálaszTörlés
  2. Senki nem szeretheti pont úgy, mint én!!

    VálaszTörlés
  3. Ne legyél bánatos, hamarosan újra látod! Örülj neki, hogy ilyen sokszor hozzák! Képzeld ha csak sátoros ünnepeken látnád, az milyen rossz lenne! Na, fel a fejjel, gyorsan főzzél valami fincsit, én várom a fotóját! :o)))

    VálaszTörlés