2012. augusztus 8., szerda

Újra csendes a ház ;(


Sajnos ez a nap is eljött. Újra elcsendesült a ház. Elindultak a reptérre drága kis Unokánkkal.  Középsőm, Tatuska és Legkisebbikem viszik. A reptéren találkoznak másik Mamával és Menyem Testvérével, Ők viszik vissza Angliába. Délután már otthon lesz, megígérte, hogy "pattint" a számítógépre, amikor hazaérnek. Nagyon jó volt ez a négy hét, csak olyan gyorsan eltelt. Még csak most jött és már el is ment. Elpakolhatom a játékokat, hogy mikor újra jön, mindent rendben megtaláljon. Nem tudom mikor lesz, lehet, hogy csak jövőre, de majd látjuk. Nagyon jó volt, hogy itt volt, és nagyon rossz, hogy elment. Az utolsó éjszakát velünk töltötte, átmászott közénk a kis ágyából. Biztos nagy izgalomban volt már, nagyon rosszul aludt, forgolódott és rugdalózott. Remélem otthon Anyával már nyugodtabb álma lesz.



Utóirat: Az előbb (du. 5 előtt pár perccel) beszéltünk Skype-on, nagy örvendezéssel mondta kis Tomikám, hogy "képzeld mama, már Angliában vagyok"! Annyira boldog volt és olyan aranyos!! Anyukája mondta, hogy pinduri Ádám sikítva örült Tomikának, és Tomika viszont örült Ádámkának. Hiányoztak már nagyon egymásnak. Örülünk, hogy szerencsésen hazaértek.

5 megjegyzés:

  1. Drága Mariám, ne szomorkodjál, az idő gyorsan elszáll és biztosan lesz ilyen-olyan alkalom, hogy ismét magadhoz ölelhesd őket!
    Szeretettel kívánok minden jót!

    VálaszTörlés
  2. Minden sorodból a szomorúság és a fájdalom sugárzik, de természetesen, ezek is a hatalmas szeretetet jelképezik, amit az unokád iránt érzel. Másak lesznek napjaitok nélküle, és élőben lehet, csak nagyon sokára fogod látni. De vigasztaljon az, hogy számára az anyukát nem tudja pótolni senki, és hogy ő nagyon örül a hazamenetelnek! Te pedig örülj, hoyg volt alkalmatok 4 hétig vele együtt lenni, 4 hétig kitöltötte éjjeleteket-nappalotokat!:) Örülj annak, ami megadatott, és ne szomorkodj azon, ami nem lesz majd. Így sok mindenen könnyebben lehet túljutni. Meg aztán... úgyis fog "pattintani", ha hazaért!:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm kedves Roza, Te biztosan tudod, milyen rossza, amikor elmennek az Unokák :)!

    Sedith - Igazi ajándék volt nekünk ez a négy hét. De tudom, hogy már nagyon hiányzott Neki az Anyukája és a Tesókája. Örülünk, hogy ennyi időt Vele tölthettünk, és várjuk, hogy újra itt lehessen - itt lehessenek :)!

    VálaszTörlés
  4. Biztos jön még idén! Én tudom! :o) Ne búslakodj!!! :o)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Kriszti legyen igazad:)!! Mi nagyon örülnénk neki. Szomorúak voltunk, mert elment a Kicsikénk, de láttuk az örömét, hogy újra otthon van, és már nem is vagyunk olyan búsak. Szerettem volna látni a találkozást, ahogy a két kicsi örül egymásnak. Tündériek lehettek!!

    VálaszTörlés