2011. március 19., szombat

Elmentek :-((



Elment az édes kis Unokám!! Estére már a saját ágyikójában fog aludni. Nagyon örült, hogy "medünk szűke ótóval és bepüőve"!! Csak én sírok azóta is...

Délután 5 óra elmúlt, most sikerült Menyemmel beszélni skype-on, szerencsésen hazaértek végre. Mostmár "csak" ki kell pihenniük  az út izgalmát és fáradalmait.

8 megjegyzés:

  1. Kedves Mária!Mikor fogod újból látni a kisunokádat?Biztos nagyon fog most hiányozni Neked.

    VálaszTörlés
  2. Máris nagyon hiányzik! Elcsomagoltam a kis játékait, mert bárhová néztem, rámtört a sírás. Sajnos csak nyáron fogjuk látni, júliusban, amikor a pici megszületik. Akkor tervezzük Nagypapival meglátogatni Őket, hogy Menyünknek tudjunk kicsit segíteni a két kicsi körül. Addig marad a skype. Szerencse, hogy legalább az van!! Így nem szakadunk el teljesen.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyos az unokád, hát nagyon fog hiányozni, de hál istennek a skype-al tudjátok tartani a kapcsolatot.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Rita! Engem is ez vigasztal. Meg hogy nyáron újabb unokával gyarapodik a család.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon aranyos a kis unokátok, ezt el is hiszem, hogy hiányzik. Nagyon messze laknak? Gondolom, ha már egyszer bepüőve mentek :) :) - de vígasztaljon, hogy olyan hamar elszalad ez a tavasz és utána már itt a nyár és újra láthatjátok egymást.

    VálaszTörlés
  6. Köszi Viki! Igen elég messze, Angliában! Már most nagyon várom, hogy újra találkozhassunk Vele!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Mari, megértelek. Nekem is hiányoznak az unokáim ha elmennek, pedig ők csak 15 km-re laknak tőlünk és viszonylag gyakran találkozunk. Anyukájuk Németországban dolgozik, 3 havonta jön haza. A közbenső időkben legtöbbször hozzánk hozza a fiam őket.

    VálaszTörlés
  8. Kedves Roza! Jólesik a megértésed! Sajnos én nem tudom mikor jönnek haza a gyerekek, mert július elejére várjuk a második unokát. Tervbe volt véve, hogy mi megyünk hozzájuk, de nem tudom mi lesz belőle. Csak remélni merem, hogy sikerül!!

    VálaszTörlés