2011. augusztus 20., szombat

50. rendszeres olvasóm

Megint nagy öröm ért, ma regisztrált az 50. rendszeres olvasóm. Nagyon örülök, hogy elértem ezt a számot:)!! Minden oldalmegnyitásnak és olvasónak nagyon örülök, főleg azt látva, hogy a világ szinte minden szegletében olvassák a blogomat. Minden napom megszépül, amikor észreveszem, hogy eggyel több regisztrált olvasóm van. Most ezúton köszönöm mind az 50 kedves rendszeres olvasómnak, hogy megtisztelnek figyelmükkel!! Természetesen a regisztráció nélküli olvasóimnak is köszönet a sok oldalmegnyitásért!!



Rózsa
KÖSZÖNÖM :)
A kép a www.kepguru.hu oldalról származik.

9 megjegyzés:

  1. Gratulálok az 50.-ik olvasóhoz:) Lesz ez még több is:)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Nagyon szeretem az oldaladat, a jól használható receptjeidet. Csatlakozom trollanyuhoz, lesz ez még 10x több is. :))))

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok. Ne szomorkodj, hogy csak 50 látogató regisztrálta magát. Szerintem az emberek zöme lusta még egy kattintásra is. De hogy kedvelt a blogod az abból is látszik, hogy sok látogatód van a világ minden tájáról, s a toplista szerint is sokan benéznek hozzád.
    No, és nem utolsó sorban én is kedvelem a blogod, minden bejegyzésed megnézem, s ha nem vagyok lusta, még megjegyzést is írok.
    Szóval előre a 75. látogatóhoz.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Hobbychef, köszönöm a biztató szavakat, bízom benne, hogy a 75 is eljön egyszer :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok neked, ne aggódjál az a lényeg hogy sokan nézik! Mondom én , pedig én is mindíg nézem a számok alakulását.Azt már bánom hogy nem üdvözöltem a kezdetektől a bejelentkezőket, de már most utólag nem akarok utánozni, mert egy pár oldalon látom úgy csinálják.Eszembe van hogy egy bejegyzést azért fogok erről írni, a köszöntésről!

    VálaszTörlés
  6. Mária, gratulálok az 50. követődhöz és azt kívánom, hogy még sokan -sokan olvassák, kövessék a blogodat, mert igazán finomakat főzöl. Érdekesek ezek az adatok, mert nálam kevesebb az oldalletöltés, viszont a követőim száma már 157 ha jól tudom, de én is kb. 300 blognak vagyok követője, amit nem bántam meg, sőt még többre is felíratkoznék, de a blogspot nem enged többre csak 300-ra.

    VálaszTörlés
  7. Kedves Éva - köszönöm, és nem aggódom, örülök minden olvasónak és oldalmegnyitásnak :)

    Kati - Neked is köszönöm tényleg érdekesek ezek az adatok. Nagyon sok jó blog van, de eddig csak azokra iratkoztam föl, amik az oldalamon láthatók rendszeresen olvasott blogként. Idő hiányában nem tudtam többre feliratkozni, mert nincs időm mindig mindet végignézni. Sokat segít, hogy a frissültek vannak előre állítva, így ha valaki frissíti a blogját, az előre ugrik. Még így is van, hogy elkerüli a figyelmem valamelyik. Hiába na, öregszem :) Azért a gyűjtőkről benézek más, érdekességet mutató blogokba is, de már óvatosan veszek fel újat a fentiek miatt :)

    VálaszTörlés