Tegnap elfogyott a rizs, így most a gombás-zöldséges "raguból" volt maradékom. De olyan finom volt ez a ragu, hogy kár lenne kidobni, így átalakítottam levessé :D. Volt még egy tálka egészen besűrűsödött ragum, ahhoz tettem 2,5 tálka forró vizet, 1 fehér kanál ételízesítőt, 2 szál zeller zöldet, kevés chili port, forraltam néhány percig, aztán beletettem két fél marék tojás nélküli cérnametéltet, egy-két másodpercig vártam, hogy újra forrásba jöjjön a leves, aztán fedőt raktam rá, és elzártam alatta a tűzhelyet. Néhány perc várakozás után átkevertem, és még 2-3 percet hagytam állni, azután máris tálaltam. Nagyon finom, tartalmas leves lett belőle!
|
Gombás zöldségleves a tegnapi "raguból" |
Nagyon finom lehetett a levesed! Nagyon guszta, látszik rajta hogy jó sűrű zöldség, tészta igen fincsi!
VálaszTörlésNagyon jól néz ki a leves:) Sok finomságot készítettél, amig nem jártam erre:)
VálaszTörlésJók ezek az újrahasznositó receptek.
VálaszTörlésÉva - köszi, tényleg az volt!
VálaszTörlésTrollanyu - köszi, igyekeztem :)!
Kati - köszi, kár lett volna kidobni, így jó kis ebéd lett belőle :)