2011. augusztus 19., péntek

Almás-fahéjas gyümölcssaláta





Bár az alma nem tartozik a gyümölcsök sorában a kedvencek közé, azért jobb híján megesszük. Mivel ma csak banán, alma, a Szüleimtől kapott szőlő és citrom volt itthon, ezekből készült a reggeli gyümölcssalátánk. Mire a gyümölcsöket összekészítettem, eszembe jutott, miért ne lehetne feldobni egy kis fahéjjal. Nem volt rossz ötlet :), olyan íze lett a salátának, mintha almás pitét kanalaztunk volna be reggelire. Isteni volt!
Hozzávalók személyenként: fél fürt szőlő, 1 banán, fél alma, citromlé, méz, fél kávéskanál őrölt fahéj. Érdemes kipróbálni!




4 megjegyzés:

  1. Megint finom és egészséges reggelit készítettél:) Nálunk az alma az egyik legjobban fogyó gyümölcs. Kilószámra essszük, főleg a gyerekek, én a banánnal nem vagyok barátságban, a lédús gyümölcsöket szeretem.

    VálaszTörlés
  2. Trollanyu - nálunk is inkább a lédús gyümölcsök fogynak jobban, általában banánnal kiegészítve, ez olyan nálunk, mint a szendvicsben a kenyér. Az almát túl keménynek találjuk, elfárad az ember, mire elrágja :) Persze azért azt is eszünk, csak nem kedvenc.

    Hobbychef - köszönöm :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon finom reggelit készítettél, igen mutatós guszta! Egészségetekre!

    VálaszTörlés