Ezt a receptet biztos mindenki ismeri, elkészítése nagyon egyszerű, önálló ételként is megállja a helyét kenyérrel vagy zsemlével, de főzelékekhez feltétként is adható.
Hozzávalók: 1 cs (50 dkg / 10 szál) Pikok bécsi virsli, 10 szelet trappista sajt, 2 cs hajszálvékonyra szeletelt feketeerdei sonka.
Én az összes hozzávalót akciósan szereztem be a Lidl-ben. Nemrégiben akciós volt a feketeerdei sonka, akkor vettem belőle pár csomaggal, aztán a szögletes trappista sajt volt olcsóbb, most meg a bécsi virsli volt akciós, azt sem hagyhattam ki, mert finom, és mindenki szereti a családban. Így aránylag kedvező áron készülhetett belőle finom étel. A virslikbe hosszában bevágást csináltam, úgy, hogy alul csak a bőr tartsa össze, a trappista sajt szeleteket 3 vékony csíkra vágtam, ezeket a csíkokat raktam a virsli nyílásába, majd körbetekertem a feketeerdei sonkával. Mikró crisp táljára raktam, és crisp-grill fokozaton 8 perc alatt szép pirosra sütöttem. Gyorsan finomat rakhattam az asztalra :)
Sajttal-sonkával sült virsli |
Nagyon nagyon guszta:) Most azonnal kiemelném a képernyőről, sajttal még nem próbáltam, de nagyon jó ötlet:)
VálaszTörlésNagyon guszta! Még nem próbáltam így, de egyszer sort kerítek rá és kipróbálom!
VálaszTörlésEddig még én is csak vékony bacon szelettel körbetekerve készítettem, de ezzel a lehelet vékony sonkával tényleg isteni volt!!
VálaszTörlésEzt az ötletet mentem az elfoglalt őszi estékre. Nagyon finom és laktató. :)))
VálaszTörlésHát én eddig nem ismertem, de nagyon jól hangzik.
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, istenien finom tud lenni.
VálaszTörlésHát nagyon kívánatos azt mondom!
VálaszTörlésCsak nyelek nagyokat...
Örülök, hogy megnyerte a tetszéseteket :)!!
VálaszTörlés