2024. február 15., csütörtök

Heti menü 01.15-től 01.21-ig

 Hétfő: előző napi húsleves, csirkemelles-gombás-zöldborsós "paprikás" penne tésztával (csak utóbbit fotóztam)


Kedd: sült hurka-kolbász, tepsis krumpli


Szerda: karfiolleves csipet tésztával, sertéspörkölt lapockából főtt krumplival Apukám kedvére, és szarvacska tésztával a többieknek



Csütörtök: pörkölt maradékot ettünk tésztával (én tejföllel is)


Péntek: délelőtt ügyintéztünk, ezért csak egy zöldséglevest főztem csįpős marhás smack tésztával, másodiknak Legkisebbikem a Csiga pékségből hozott virslis és sajtos kiflit, ill. hùsos bureket (imádom!!!) Nem fényképeztem, csak ettünk és rohantunk Apukámhoz.

Szombat: sertésgulyás a maradék pörkölt felhasználásával, káposztás tészta, ill. sajtos tejfölös, ki mit akart



Vasárnap: csirkeleves csigatésztával 6 alsócombból és 6 egész szárnyból (a szárnyvégek megint a levesben maradtak). A főtt húsokat kiszedtem, alaposan leitattam róluk a levest (különben a forró olajban  fröcsköl, mint a veszedelem), picit megsóztam, és sóval és tojásonként fél evőkanál liszttel elhabart tojásba mártva "párizsiasan" megsütöttem. Köretnek sültkrumpli, párolt rizs és csemege uborka volt. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése