2020. július 23., csütörtök

Lángos és lecsó

Tegnap azt hittem, hogy valami fenomenális dolgot találtam fel, de csalódnom kellett, mert ahogy a neten szétnéztem csalódottan láttam, hogy ezt már többen is kitalálták :(.
Tegnapelőtt isteni tüzes szűz lecsót sikerült rittyentenem, (azért szűz, mert semmilyen hús nem került bele), de mert kevés kenyerünk volt itthon, az előző napról megmaradt olaszos ízvilágú húsos-kolbászos rakott tésztát takartam be vele jó alaposan így isteni vacsora lett  belőle.  Ami maradt a lecsóból hűtőbe került.
Tegnap a vasárnapról maradt tálka krumplipüré felhasználásával csodás lángost dagasztottunk Bogikámmal, az lett az ebéd, mindenki kedve szerint ette, én ebédre magában, családtagjaim tejföllel, sajttal, fokhagymával, tetszés szerint. Délután eszembe jutott a hidegen is forró lecsó, így azzal megpakolva ettem meg egy lángost. Mondhatom vérré vált bennem, olyan isteni volt. (Egyetlen hibája az, hogy utána ruhát kellett cserélnem, mert alaposan leettem magam, de nem bántam.) Meg is újráztam vacsorára... Na azt nem szabad, mert éjjel csak forgolódtam, úgy megült a pocakomban. (Azért most reggelire is megenném, ha lenne még a hidegen is tüzes lecsóból.)

Receptet nem írtam, van a blogon lángos és lecsó recept is, ami alapján elkészülhet. Érdemes kipróbálni!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése