2020. február 29., szombat

Újra itthon

Múlt hét csütörtökön átestem a jobb térdem teljes protézis beültetésén is. Bátran mondhatom, hogy még az előzőnél is jobban sikerült. Nem volt az a rettenetes feszítő fájdalom a combomban, a gyógytorna is sokkal könnyebben ment már rögtön az elejétől. Sokat segített a napi 1 óra  térdmozgatózás is.


Állítólag  műtét közben volt egy kis vérnyomás és pulzus problémám, meg kiderült, hogy nem gyógyult meg teljesen a megfázásom, ezért 5 napig naponta kétszer antibiotikum infúziót kaptam, de mert minden más rendben volt szerdán már haza is engedtek, azóta itthon gyógyulok. A fájdalom itthon sajnos erősödött, és elkeserít, hogy gyógytornászt sem sikerült eddig találnom, minden ezzel foglalkozó vállalkozás április-májusra tudna vállalni, úgyhogy az előző műtét után lejegyzett gyakorlatsort csinálom, hogy rendben legyek. A vérömlenyeim szépen kezdenek elmúlni

és a hasszuri is jól megy. A Doki azt mondta, hogy a teljes gyógyulásig azért 3 hónapra lesz szükség. Mindegy, a nehezén túl vagyok, legalábbis bízom benne.

2 megjegyzés:

  1. Örülök hogy már otthon vagy, nem hiszed el de éppen tegnap voltál eszembe. Nem emlékeztem pontosan hogy mit is írtál anno a második műtéted idejéről? Erősödjél vigyázzál magadra , majd a kis unokád segít pihenjél !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,hogy gondoltál rám, és a jókívánságot is kedves Éva:)!

      Törlés