2020. december 12., szombat

Készülődés és blogszülinap

Készülünk a Karácsonyra. A héten felállítottuk a karácsonyfát, feltettük rá a színes fényfüzért, és tegnapelőtt fel is díszítettük Bogikámmal közösen, miután hazaért az oviból. Olyan boldog volt, hogy Ő is segíthetett, öröm volt nézni a szorgoskodását. Én fölül díszítettem, Ő pedig alul, illetve amíg a kanapéról elérte. Menyem pár képet készített a díszítésről, én pedig a végeredményről. 







Az idén is csak papír hópelyhekkel és ezüst díszekkel díszítettünk, ill. a díszítés végén ezüstszállal,  kivétel csak  pár ajándékba kapott dísz. A színes fényfüzérnek köszönhetően mégis egészen más hangulata lett a fánknak, mint tavaly. Bogikám szerint akkor a legszebb, ha égnek a fények a fán, de nemcsak Neki, mindannyiunknak úgy tetszik jobban. 

Más...


Mivel már átléptünk december 12-re, leírhatom, hogy ma 10 éve, hogy ez a blog életre kelt. Az első pár évben sok bejegyzés született, Férjem halála után, 2015-től kevesebb, de jó visszanézni a régi dolgokat. Van amikor mosolyra fakaszt egy-egy régi bejegyzés, de van olyan is, amitől a könnyem hullik. Mert tényleg nemcsak ételreceptek, hanem életünk kisebb-nagyobb eseményei is megörökítésre kerültek a bejegyzésekben. Hangulatok, örömök, bosszúságok, bánat, gyász, születés... amilyen az élet, egyszer fenn, máskor lenn. Örülök, hogy sokan olvassák, örülök, ha visszajelzést kapok egy-egy bejegyzés után. Minden nap megnézem, mennyi volt az aznapi oldalmegnyitások száma, megnézem, hogy mikre kerestek rá, én is újra olvasom a posztokat, ha hibát találok kijavítom. Örülök, hogy az érdeklődők 1931 bejegyzés között válogathatnak, és válogatnak is, mert a legutóbbi nézettségi adat szerint az elmúlt 10 év alatt 4.083.105 oldalmegnyitás volt a világ minden tájáról. 

Remélem ezután is sok látogató találja meg a blogot, és remélem sokan hagynak ezután is hozzászólást.  Köszönöm, hogy olvastak, köszönöm, hogy olvasnak. 

Vigyázzanak magukra! További békés adventi készülődést kívánok mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a karácsonyfátok milyen jó hogy ilyen szorgos kis unokád van aki segít mindenben!Gratulálok blogszülinapodhoz és további jó blogolást kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük kedves Éva! Hálás lehetek a sorsnak az én kis szorgos Unokámért! Tényleg mindenben segít, amiben csak tud. :) Imádom a kis Drágámat.
      A blogolás néha akadozik, de amikor olyan történik, ami említésre érdemes (és még nincs a blogon), azt igyekszem megörökíteni. Jó visszanézni is az elmúlt 10 évben történteket.

      Törlés
  2. Ha megkésve is, boldog blogszületésnapot kívánok! És jó egészséget, hogy még sok-sok bejegyzés szülessen.
    VToncsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm kedves Toncsi! Remélem sok bejegyzés lesz még :)!

      Törlés