2016. november 28., hétfő

Advent és Bogika

Az idén is eljött Advent, a karácsonyi készülődés ideje. Már második évben töltjük Apuci nélkül, de még mindig annyira hiányzik, nehéz elfogadni, hogy már több mint 21 hónapja nincs velünk :'( .
Az idén is a tavalyihoz hasonló adventi díszt készítettem, ugyanazokkal az elemekkel, mint tavaly, talán csak a kis Mikulás mécsestartó az újdonság benne, amit az egyik dobozból sikerült elővarázsolni a napokban. Az első gyertyagyújtást meg is örökítettem, bár nem gyertya, hanem mécses lett meggyújtva, a tavalyihoz hasonlóan. . 


A tavalyival ellentétben viszont azt tervezzük, hogy idén Bogika miatt lesz karácsonyfánk, még ha nem is nagy. Bogikánk tegnap 3 hónapos lett, épp Nagypapája névnapján lesz 4 hónapos, biztosan érdeklődéssel nézi majd a feldíszített, kivilágított karácsonyfát. Már most is nagyon érdeklődő, mosolygós, jó kedélyű kisbaba, ha meglátja valamelyikünket széles mosollyal fejezi ki örömét. Mi meg nem győzünk Vele betelni. Ilyen jó kisbaba nem sok van szerintem a Földön, szinte alig sír, soha nem hisztizik, és már végigalussza az éjszakákat, ami szerintem nagy szó. Méghozzá este 9-fél 10-től másnap reggel 8-fél 9-ig. És reggel ébredéskor sem hangoskodik, csak a kis kezét cuppogja, azzal jelez, hogy itt az ideje a reggelinek. Szerintem Nagypapi küldte Őt nekünk - nekem - az égből, hogy vigaszom legyen nagy bánatomban. 
Hoztam egy cuki kis videót Róla, ahol az Apjával, Legkisebbikemmel beszélget a kis Cukorfalatom.



Ezzel kívánok mindenkinek békés adventi készülődést.

2 megjegyzés: