2012. március 20., kedd

200.000 és Unokázás


Nagypapi elvitte Tomikát "dolgozni", így most van egy kevés szabadidőm. Tegnap Középsőm visszament Angliába, sajna lejárt a szabadsága. Tomika még marad kb. 2 hétig, úgyhogy egy ideig még nem blogolok rendszeresen csak néha, ha a Kicsi alszik, vagy valaki elviszi játszótérre, vagy sétálni. 


Most, hogy sikerült bepillantanom, észrevettem, hogy tegnap valamikor átléptem a 200.000 oldalmegnyitást, aminek nagyon örülök így utólag is. Köszönöm minden kedves Olvasónak, aki bekukkantott a konyhámba, (és talán egy kicsit az életünkbe). 


Az utóbbi napokban  semmi különlegesség nem készült a konyhában, csak olyan ételek, amik már szerepelnek a blogon. (Húsleves majd minden nap, mert az abban főtt csigatészta még mindig a nagy kedvence a kis Drágámnak). A Kicsi továbbra is nagyon tiltakozik minden zöldség és gyümölcs ellen, utóbbinál a narancs és mandarin a kivétel, amit naponta legalább kétszer csavarunk, tegnap 2 mandarin és 6 narancs, tegnapelőtt 4 mandarin és 4 narancs végezte a csavarón, és a levüket mind Tomika itta meg. Tegnap az étvágya is jobb volt kicsit, és ma reggel is, de ebédnél már nem volt olyan lelkes. De kifigyeltem, ha egyik nap jobban eszik, akkor másnap biztos kicsit kevesebbet. De olyan mozgékony és olyan okos, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Beteszek néhány képet, szerintem nagyon cuki!! 





















































De már haza is értek, úgyhogy elköszönök. Mindenkinek további szép napot :)!!

8 megjegyzés:

  1. Tündér! Tomika már milyen nagy fiú ! De jó most neked hogy unokázól ilyen sokáig. Lehet hogy egy kicsit elfáradsz, de ez olyan kellemes fáradtság. További jó unokázást kívánok és természetesen sütést-főzést is! Gratulálok a nézettségedhez!

    VálaszTörlés
  2. Őszintén gratulálok! Nagyon tetszenek a receptjeid, a képek meg főleg :-)Üdv. Verus

    VálaszTörlés
  3. Kati - köszi :)!!

    Éva - Nagynak tűnik a képeken, de igazából olyan kis törékeny. Viszont örökmozgó és nagyon okos. Nagyon büszke vagyok Rá :)!! Biztosan ugyanolyan jól fog telni a hátralévő idő is, mint eddig telt!
    Köszönöm :)!!

    Verus - köszönöm, nagyon örülök :)!!

    VálaszTörlés
  4. Marikám! Gratulálok a sok látogatóhoz, jó unokázást kívánok, de azért remélem előbb-útóbb a blogodhoz is visszatérsz.Mindig élvezettel olvasom a bejegyzéseidet.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm kedves Endre! Persze, hogy visszatérek, csak egy kis türelmet kérek még, mert a most a Kicsi a legfontosabb :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon édes a kisunokád! A sok látogatóhoz pedig gratulálok!

    VálaszTörlés