2020. április 30., csütörtök

Fahéjas csiga narancslekvárral



A héten egyik délután 4 narancsból a régi recept szerint narancslekvárt főztem, mert imádom a narancslekvárt, és a narancs még mindig megfizethetőbb árú, mint az eper. 

Ma a gyulai kenőmájasból készült májgaluska leves után második fogásnak kakaós és fahéjas csigát sütöttem. 

Délután jött az ötlet, mi lenne, ha a fahéjas csigát kettévágva megkenném a narancslekvárral. 
Mondanom sem kell, nem csalódtam, mert isteni finomság lett. Már az illata is észbontó, az íze pedig felülmúlhatatlan. Egy karácsonyi reggelire vagy uzsonnára ünnepi finomság lehetne, de én ma délután  is nagyon jót ettem belőle egy csésze tejszínes kávé kíséretében, meg most az előbb is nagyon bejött esti nasinak. érdemes kipróbálni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése