2021. november 12., péntek

A SZERETEK FŐZNI(2) nézetei

 Napok óta próbálok változtatni  blogom, a SZERETEK FŐZNI(2) kinézetén, de úgy meg van bonyolítva az "új" kezelő felület, hogy nem boldogulok vele bárhogy próbálkozom. Nem akarom elrontani, vagy eltüntetni belőle valamit, csak apróbb változtatáson gondolkodtam a dinamikus nézeten belül

Jelenleg a  forgatható kártya van beállítva, de már unom kicsit. 


 Próbálkoztam, hogy a blog fejléce alatt található  "Flipkard" gombra kattintva megnyílik a változtatás lehetősége


A legelső lehetőség a hagyományos, ami olyanra vált, mint egy hagyományos nézetű blog, a bejegyzések egymás után következnek. Aki így szeretné nézni, az nézheti a Még mindig szeretek főzni :)! című blogot, ami ennek a blognak a hagyományos nézetű változata, sőt még oldalsávja is van, ami további érdekes információkat adhat. 

A második a forgatható kártya, az alapbeállítás.

A harmadik a magazin, ami így néz ki



A negyedik a mozaik, ami nekem jelenleg a legjobban tetszik. Jópofa, hogy ahányszor megnyitom mindig másképp jönnek elő a mozaikok. És beállítható címkékhez és archívumhoz is, amik a fekete oldalsávban találhatók. 




Itt is a képre történő kattintás után kinyílik a poszt, ugyanúgy, mint a forgatható kártyánál, csak ez nem olyan egysíkú. Bár tudnám hogy lehet ilyenre átállítani. 


A következő az oldalsáv


Aztán a pillanatkép ami kicsit megijesztett, mert egy pillanatra kiírta, hogy nincsenek megjeleníthető elemek, de végül csak megjelentek a képek.


És az utolsó az idődia


az utóbbiak nem nyerték el a tetszésemet, de arra biztatok mindenkit, hogy azzal a nézettel nézze a blogomat, ami a legszimpatikusabb a számára. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése