2011. október 26., szerda

Haza ment az édes kis Tomikánk :(

Annyi vidám, eseménydús nap után ma búcsút kellett vennünk édes kis Tomikánktól :(:(:(:(:(. Olyan imádni való, beszédes, nagyon okos kisgyerek. A folytonos kérdéseivel, az odabújásával, a szeretetével. Annyi ölelést és annyi puszit kaptunk, öröm volt Vele az élet!! Rettenetesen fog hiányozni. Valószínűleg csak jövőre találkozunk személyesen, addig megint marad a skype. Tata reggel  készülődés közben készített Róla még néhány fotót, amint nagy lelkesen a bőröndöt huzigálta, itt éppen bejött mamához a konyhába. 



Tomika a reptérre készül


Nagyon szeretett velem a konyhában lenni. Kipakolta az edényeket, a tálakat, nyitogatta a szekrényeket, a fiókokat,  mindenről százszor is megkérdezte: "Ez mi??",  ha főztem, adogatta a zöldségeket, krumplit, és mondogatta "Mama, ezt pucold meg!!" Tatája csodálkozott, hogy ennyire vonzza a konyha. A kis válogatósom tegnap megkóstolta a nyers sárgarépát, és a csülkös lencselevest is, aminek én nagyon örültem :). Minden étkezéskor szépen ült velünk az asztalhoz, és gyönyörűen evett. Igaz, csak kevés dolgot szeretett, azok között próbáltam úgy lavírozni, hogy mindig kedvére való legyen.  Már napok óta mondja, hogy "csak párat kell aludni és megyünk a rozsaszin reptérre, megyünk repülővel". (A Wizzairrel repülnek, annak a gépei sötét rózsaszínűek, azért lett "rozsaszin" a reptér :)  ).  Remélem sima útjuk lesz a repülőn is, és utána még haza is.
Lehet, hogy még később jelentkezem, hozok ételképeket, leírásokat is.

7 megjegyzés:

  1. Biztos nehéz a búcsú a kis unokádtól:) Ilyen idősen rengeteget tudnak beszélni, kérdezni állandóan:) Várjuk a recepteket, mostmár biztosan több időd lesz rá:)

    VálaszTörlés
  2. Drága kis picurka! El is hiszem, hogy máris hiányzik.

    VálaszTörlés
  3. El is hiszem, hogy hiányzik már most, nagyon. Gyorsan el fog repülni az idő!!! Addig is várjuk a jobbnál jobb recepteket!

    VálaszTörlés
  4. Biztos nagyon fog Nektek hiányozni Tomika ! De szerintem Tomikának is hiányoztak már biztos a szülők meg a kis tesó!

    VálaszTörlés
  5. Trollanyu - nekünk nagyon nehéz volt, de a Kicsikénk nagyon boldog volt, hogy repülhet. Imádja az egész család. Most üres nélküle a ház.

    Petra - Köszi, tényleg nagyon hiányzik :(

    Mónika - reméljük úgy lesz :)! Igyekszem :)

    Éva - Biztosan, mert nagyon izgatottan várta az utazást, de jó volt, hogy itt volt. Mindannyian nagyon szeretjük :)

    VálaszTörlés
  6. Elhiszem, hogy hiányzik Nektek!Egy kis tünemény!Karácsonykor sem tudtok találkozni?

    VálaszTörlés
  7. Nelli - Nagyon hiányzik. Tegnap már kisírtam a szemem és még ma is gyakran könnybe lábad, mert mindig eszembe jut, milyen jó volt, amikor itt volt. Mindenki folyton Őt emlegeti, hogy milyen édes volt. Mindenkit levett a lábáról.
    Nagyon jó lenne, de nem sok remény van rá.

    VálaszTörlés