2011. október 8., szombat

Újra itthon :D

Kilenc nap angliai unokázás után újra itthon vagyunk. Tündéri a pici Unokánk Ádámka is, jól megdajkálgattam, lehet, hogy kicsit el is kapattam, de lehetetlen volt ellenállni a gyönyörű kérlelő szemecskéinek, muszáj volt fölvenni szeretgetni, babusgatni. Olyan erős kisbaba, még csak három hónapos (éppen ma töltötte), de már emeli a kis fejecskéjét, kelne föl. Hosszasan nézte tesókáját, biztosan sokszor megy majd utána, ha elkezd mászni. Tomika meg mint  jó kistestvér puszilgatta, ringatta a székében, nagyon aranyosak voltak együtt is és külön-külön is. Legnagyobb örömöm azonban a búcsúzás szomorúságán túl, hogy Tomika szívesen jött vissza velünk, nagyon várta, hogy menjünk a repülőtérre és a repülőgépre és aztán haza a fiúkhoz, lányokhoz. Az úton végig nagyon aranyos volt mindkét irányban, nem volt sírás-rívás, hiszti. Persze nagy volt az öröme amikor meglátta Apukáját és Anyukáját meg Ádámkát és nagyon boldog volt, hogy újra otthon lehet, de szerencsére nálunk is jól érzi magát, aminek mindannyian nagyon örülünk.  
És hogy egy kis gasztro téma is legyen: finomakat főztünk és ettünk, megint nem hagytuk ki a fish & chips-et, és most megkóstoltuk a black puddingot is, igaz más felfogásban. Menyem isteni édességeket készített, Fiam fantasztikus vacsorákat rittyentett, és én is főztem néhányszor (biztos híztam is). Összességében nagyon jól éreztük magunkat, bár nagy felfedező utakat nem tettünk Angliában, de most nem az volt a cél, hanem együtt lenni azokkal, akiket szeretünk. Képeket holnap hozok, ha előkerül a fényképező a bőröndből.
És itthon meglepi is várt bennünket: Legkisebbikem és Barátnője kitakarított, hogy tiszta legyen a lakás mire a Kicsivel megjövünk, és amíg Legkisebbikem feljött értünk a reptérre, Barátnője, Legnagyobbikom és az Ő Barátnője isteni vacsorát készítettek, azzal vártak bennünket. Nagy meglepi volt, és nagyon jól esett, hogy ilyen aranyosak voltak. Kész öröm az élet :D. 
Most búcsúzom, de ígérem, holnap még mesélek, és képeket is hozok.

7 megjegyzés:

  1. Kérlek nézz be hozzám, díjat szeretnék átadni neked!

    http://gasztro-szepseg-es-sokmas.blogspot.com/2011/10/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek! Nagyon jó lehetett unokázni gondolom, aranyosak lehettek a gyerekek együtt. A nagy fiaid is nagyon aranyosak hogy így vártak Titeket, biztosan hiányoztatok Nekik.Most megint teljes bedobással főzhetsz, Tomika otthon jobban evett? Várom a fotókat ! Hiányoztál a névsor olvasásnál nagyon!:-))

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek. Nagyon jó volt, hogy együtt lehettetek. Az itthon maradt fiúk és barátnőik is aranyosan vártak Benneteket és biztosan hiányoltak. Várom én is a képeket, de addig is jó pihenést!

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy végre láthattad a kisebbik unokádat is és, hogy jól éreztétek magatokat. Várjuk a képeket és később a recepteket is:) A fiaid meg biztos, hogy jobban fogják értékelni a házmunkát,amit végzel:)

    VálaszTörlés
  5. Isten hozott! Örülök, hogy jól teltek a napok. :)))

    VálaszTörlés
  6. Gondoltam Rátok, örülök, hogy megérkeztetek!Kis unokádról is hozol ugye képet majd!A fiúk, lányok is nagyon aranyosak voltak, hogy vártak benneteket.

    VálaszTörlés
  7. Maria, már hiányoztál!:) De örülök, hogy kellemes időt töltöttetek együtt. Ez nagyon fontos. A gyerekeid pedig igazán figyelmes fiatalok!:)
    Puszillak!

    VálaszTörlés