2014. február 23., vasárnap

Átköltözöm a testkontrollal

Már napok óta azon töröm  a fejem, hogy a testkontroll étrend fogásait külön blogba költöztetem, így ezt a vonalat megszüntetem a SZERETEK FŐZNI(2) és a Még mindig szeretek főzni :)! című, (ugyanolyan tartalmú, csak kétféle megjelenésű) blogokban, mert túl macerás mindig mindent másolgatni.
 Szétválasztó étrendünk mindennapjait ezentúl  itt lehet majd nyomon követni: Szétválasztó étrend magyarosan. Ha valakit érdekel ez a téma, szeretettel várom! 
A könnyebb áttekinthetőség  érdekében az eddigi testkontrollos "blogfül" anyagát  átmentettem ide. (A tavaly májusi próbálkozás is átkerül az új blogra, de az még várat magára.)

Direkt nem nevezem diétának a mostani étrendünket, mert mindent eszünk, csak igyekszünk "szétválogatni" az ételeinket. Apa és Legkisebbikem gyakrabban eszik hagyományos étel-összeállításokat, főleg esti utolsó étkezésre hagyva, de az is sokat számít, hogy reggel és egész nap Ők is igyekeznek helyesebben táplálkozni. Apa is "ledobott" már több mint három kilót az elmúlt időszak alatt, Legkisebbikem 7,5 kg-ot (!!), én csak 3,8 kg-mal vagyok könnyebb, de ha így folytatjuk, egy év alatt jelentős súlyfeleslegtől szabadulhatunk meg, és még csak éheznünk sem kell. 

2 megjegyzés:

  1. Ha jól értem akkor ez a blog marad csak a testkontrollra vonatkozó témát viszed át?

    VálaszTörlés