2012. január 16., hétfő

Májkrém resztelt gombás csibemájból










Tegnap maradt ki egy kevés resztelt csibemáj, ami kis átalakításon esett át. Kevés margarinnal és pici sóval jól összeturmixoltam, és isteni kenyérre való kence lett belőle. Tegnap már vacsira is azt ettem, és ma ebédre is aki kért a kacsanyakleves után, az kaphatott. Nagyon finom volt. 


Hozzávalók: maradék resztelt máj, margarin vagy vaj, pici só, bors ízlés szerint.









3 megjegyzés:

  1. Ezek az átalakítások a kedvenceim.:)Mennyivel finomabb lehet, mint a bolti májkrém!

    VálaszTörlés
  2. Szeretem, mert te sem dobsz ki semmit:) Fincsi lehet:)

    VálaszTörlés
  3. Nelli, Kati - nagyon finom volt. Ezután így fogom menteni, ha bármikor resztelt máj kimarad, mert tényleg isteni! (És nincs benne semmi potyadék)

    VálaszTörlés