2012. április 13., péntek

Veszélyes lehet a gépekre a Varázsfazék!


Kedves Bloggertársaim! 


Azt vettem ma észre, hogy akinek a blogján van Varázsfazék hivatkozás, oda nem tudok bemenni, kiírás jelenik meg, hogy a Varázsfazék veszélyes lehet a gépre. Nézzétek meg, és átmenetileg töröljétek a Varázsfazék linket, hogy elérhető legyen a blogotok. Én is így tettem. Ha a veszély elmúlik, újra ki lehet tenni a linket. Persze lehet, hogy ez csak nálam jelenik meg, akkor sorry!

4 megjegyzés:

  1. Nálam van Varázsfazék link, most megnéztem, az oldaluk rendesen bejön. Viszon az történt, hogy közben a tálcámon alul lent jobbra, ahol a kis ikonok vannak a zöld ikonom pirosra váltott és utasított, hogy kattintsak a gép megtisztítása gombra. Megcsináltam és jelezte, hogy a gépem meg lett tisztítva. Hogy ez összefügg-e azzal amit írtál, nem tudom. Egyébként már ki akarom őket törölni amúgy is, mert nem jelentetnek meg recepteket tőlem, és több napos lemaradásban vannak dátum szerint. Visszanéztem a régebbi oldalaikat és ott sem találtam a receptjeimből. Míg a Gasztroblogok, a Miner naprakész.

    VálaszTörlés
  2. Ja, még arra kérlek, hogy nézzél be hozzám, hogy be tudsz-e lépni, mert ha nem, akkor kitörlöm a Varázsfazék linket. És írd le a megjegyzésemre, hogy mi a helyzet.
    Köszi.

    VálaszTörlés
  3. Én is tapasztaltam a tíltást, írtam is erről egy bejegyzést.
    Bár én még nem töröltem a logójukat, de úgy tűnik, hozzám be tudnak lépni. A mai bejegyzéseimet is megnézték többen is.

    VálaszTörlés
  4. Hobbychef! Továbbra sem tudok Hozzád bemenni!!!

    VálaszTörlés