2012. április 21., szombat

Képek az Unokáimról


A sült galamb után néhány képet szeretnék megmutatni Kicsikéimről és Nagypapiról, akinek olyan jó dolga volt Húsvétkor, hogy Ádámkánkat is megdajkálhatta kicsit. Menyem küldött néhány akkor készült képet, ezekből mutatok most párat.






Nagypapi az Unokákkal




Édes kis picúr Ádám, mindig nagyon éhes, tisztára, mint a Nagymami :)!






Tomika otthon is csavarja a narancs és mandarin levet, sőt

tegnap már friss alma és ananászlevet is kóstolt!!








Ádámka Nagypapival ismerkedik

8 megjegyzés:

  1. Aranyosak a kis unokáid, mennyit nőtt a kis Ádámka is! Valóban Nagypapára hasonlít a kicsi bár nem szemből látni férjuradat, de az kivehető hogy vonások hasonlóak! Tomika vékonyabb arcú.Jó lett volna ha ott lettél volna Te is ugye?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édesek az unokák így a Nagypapával!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó képek!!! Köszi hogy megosztottad velünk. Tündériek az unokáid, és Ádámka milyen nagyot nőtt.

    VálaszTörlés
  4. Tündériek a fiúk a nagypapival:)Nőnek, minta gomba:)

    VálaszTörlés
  5. Éva - tényleg sok hasonlóság van. De ez így természetes :)!! Az biztos, hogy a két gyereknek más fejformája van, de azt mondja a közmondás, hogy a gyerek heted íziglen szedi össze az őseitől a külső és belső tulajdonságait.
    Gondolhatod, hogy milyen szívesen mentem volna én is, csak azok a fránya anyagiak :(.

    Maryenne - szerintem is:)!

    Gizi - Számomra is öröm, hogy megoszthattam :)! Ádámka tényleg nagyot nőtt, biztatjuk is Tomikát, hogy egyen sokat, nehogy Ádámka lehagyja!

    Trollanyu - Köszi:), hát igen!! Bár Tomika jobb evő lenne, de olyan válogatós. Ádámka meg azért veszekszik, hogy adjanak már neki enni :D!

    VálaszTörlés
  6. Aranyosak az unokáid, a kicsinek fantasztikus szép szemei vannak. Mind a kettő tüneményes.
    Maria olvastam a Hobbychefnél tett hozzászólásod - a legutolsót, most vasárnap - hogy kipróbáltad az új kezelőfelületét a Bloggernek. De visszamentél a régibe. Én is kipróbáltam, beugrottam nekik hogy próbáljam ki aztán az lett, hogy az ideg majd szét vetett, mert nem találok semmit, vagy is jó sokáig kellett tapasztalgatnom mire valamennyire eligazodtam. Sokkal rosszabb mint az előző, hogy mi a fenének kell nekik változtatni amikor a régi jobb, azt nem tudom.
    Most azt szeretném Tőled megkérdezni, hogyan kell vissza állítani a régit? A kéznűves blogomban a réginél maradtam. Bár lehet, hogy előbb-utóbb már nem lesz lehetőség, el kell fogadnunk ezt a hülye újításukat.
    Kérlek, hogy írd le nekem.
    Köszi.

    VálaszTörlés
  7. Lívia - köszönöm :), mindkettőre nagyon büszke vagyok!!

    A kezelőfelület felső jobb oldalán van egy fogaskerék szerűség, arra kattintva felülről az ötödik a Blogger régi kezelőfelülete.

    VálaszTörlés