2012. április 14., szombat

A "Sokoldalúság díja" Mónikától


Díjat kaptam Mónikától a Bibimoni receptjei blog írójától, mégpedig a "Sokoldalúság díját". Nagyon szépen köszönöm, hogy rám gondoltál Mónika a továbbadásnál. 










Feladatok a díjjal kapcsolatban: 7 dolgot el kell árulni magamról, amit eddig még nem árultam el, és 15 bloggernek tovább kell adni. Most csak a díjat teszem ki, ígérem a hét végén teljesítem a feladatokat is.



Kis késésben vagyok a feladatok teljesítésével, de most végre pótolom, legalábbis részben.



7 dolgot kellene elárulni magamról, nem is tudom, hogy mit lehetne még, hiszen árultam már el 7 dolgot és 10 dolgot is. Aztán azt is elárultam, mit teszek az egészségünkért és a környezetünkért.



Talán ezeket tudom még elmondani:



Új dolgok:




  1. Az utóbbi időben elég visszahúzódó lettem, nincs kedvem itthonról kimozdulni, sokszor már vásárolni sem, Legkisebbikem nagyon ügyes, ebben is sokat segít.

  2. Tele vagyok bizonytalansággal, ahogy öregszem egyre jobban félek a jövőtől.

  3. Nagyon bánt, ha gorombán leszólják a blogban megjelenteket. Egy ideig azért állítottam át moderálásra a hozzászólásokat, és az oldalsávban is azért szüntettem meg a chat lehetőséget, mert rendszeresen rosszindulatú bejegyzéseket kaptam. Nem értem az ellenségeskedést!! Miért kell rosszindulatú bejegyzésekkel a másik örömét tönkretenni??? Mert nekem öröm, hogy ebben a "gasztro" naplóban nap mint nap leírhatom hogy mit tettem az asztalra. 



Régi dolgok


  1. Tanultam virágkötészetet, és egy ideig dolgoztam is virágkötőként. Az volt életem legjobb munkája. Bár elég piszkos munka volt, a végeredmény mindig kárpótolt a csúnya kezekért.

  2. Amikor a gyerekek kicsik voltak szívesen készítettem jelmezeket nekik, többször is értek el vele helyezést az iskolai jelmezbálon, egyszer még elsők is voltak.



Több megosztani való most nem jut eszembe.





A díjjal járó feladatok másik részét a 15 bloggernek való továbbküldést most nem  csinálom meg, olyan hosszadalmas mindenkit belinkelni, aztán értesítést hagyni. Szerintem az ilyen időigényes feladatokat át kellene gondolni a díjak elindítójának, mert nem mindenkinek van erre ideje. 


Viszont úgy gondolom, hogy minden blogger, aki időt szán arra, hogy blogot vezessen, megérdemli a SOKOLDALÚSÁG díját, ezért mindenkinek szeretettel ajánlom!!




2 megjegyzés:

  1. Maria, gratulálok a díjadhoz, méltán jó helyre került!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm kedves Roza! Tényleg, a feladatokat is meg kell még csinálnom!

    VálaszTörlés