2012. április 15., vasárnap

Libazsíros kenyér






Ahogy a Menyem mondaná, ma "rosszaskodtunk" Nagypapival. Vacsorára ezt ettük. Nem kell hozzá sem főzési tudomány, sem sok idő, csak finom, ropogós héjú kenyér (nem én sütöttem), a hűtőben lapuló saját sütésből származó libazsír, kevés só, chilipor, paprika, paradicsom és kész a legszebb gyermekkorunkat idéző finom vacsora. Egy régebbi film szlogenje szerint "nem kell mindig kaviár!", azt úgysem szeretjük :D!!

4 megjegyzés:

  1. Napok óta erről beszélek a férjuramnak hogy felteszem a zsíroskenyeret, de lebeszélt! Te ügyesebb voltál. Annyival másabb lett volna az én képem hogy mi hagymát is teszünk a zsíroskenyérre. Imádom és már napok óta "hagymát eszünk hagymával" igaz csak bolti zsírral, de nagyon finom! Egészségetekre !

    VálaszTörlés
  2. Tényleg bűnöztetek! De micsoda falatok! :o)

    VálaszTörlés
  3. Szívesen "rosszaskodnék" én is!:-)

    VálaszTörlés
  4. Éva - ez egy isteni kaja, úgyhogy a blogon a helye :). Én is szívesen ettem volna hozzá hagymát is, de Párom nem akart, úgyhogy most hozzá igazodtunk. Köszi :)!!

    Illéskrisz - nagyobb bűnünk sose legyen :)!!

    Nelli - ugye??? :D

    VálaszTörlés