2012. október 29., hétfő

400.000


Ma délelőtt, valamikor 10 után rápillantottam a blog statisztikájára és örömmel láttam, hogy átléptem a 400.000. oldalmegnyitást. Péntek reggel még úgy gondoltam, hogy kell még 12-14 nap, hogy ez meglegyen. Aztán péntek este nagy aggodalmak között megváltoztattam blogom sablonját. Azonnal látszott, hogy megugrik az oldalmegnyitások száma. Este 9-től a nap zárásáig kb. 800 oldalmegnyitás volt, az egész napi kb. 1000-re. Hitetlenkedve néztem. Szombaton és vasárnap több mint 6.000 oldalmegnyitás volt, amit szintén nagy meglepetéssel láttam. Igaz hozzászólások nem jöttek, csak a nézet megváltoztatáshoz, mindenki azt írta, hogy a régi beállítás barátságosabb, jobb volt. Türelmet kértem, hogy átgondoljam mi lesz, de most úgy döntöttem adok egy hét próbaidőt ennek az új nézetnek . Aztán újragondolom...


Tudom, sok Bloggernek nem a számok lényegesek, nem számít, hogy hányan olvassák, hány rendszeres olvasójuk van. Nos én szeretem megnézni, hogy hányan kíváncsiak a munkámra, és azt is, hogy a világ melyik szegletéből. Ez mégiscsak egyfajta visszajelzés. Igaz nincs rengeteg rendszeres olvasóm, a blog indulása, 2010. december 12 óta 98-an tiszteltek meg azzal, hogy beregisztráltak, - ezt szeretném megköszönni minden regisztrált olvasómnak. 


De köszönet a nem regisztrált olvasóknak is, akik ilyen sokszor pillantottak be az életünkbe. Nyugodtan mondhatom ezt, mert szinte minden recept mellett ott vannak az éppen aktuális hétköznapi dolgaink is, az örömeink, bánataink, betegségeink, életünk kisebb nagyobb eseményei.


Végül megmutatom blogom statisztikai oldaláról készült fényképeket, amiken látszik a látogatottság hirtelen növekedésének mértéke. És még egyszer köszönöm mindenkinek, aki benézett hozzám :)!








Pénteken 1803 oldalmegnyitással zártam a napot






szombaton 6321-el






A hét előző napjain 1000 körüli oldalmegnyitások láthatók naponta,

pénteken 21:00 után látható az első nagy kiugrás






A vasárnapi oldalmegnyitások száma 6326 volt. Ma valamikor 10 után átléptem a  NÉGYSZÁZEZRET :)!!






és azóta ez a szám csak nőtt ezt a képet 12:17-kor készítettem




4 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Nekem mikor először láttam délelőtt ezt a blogodat nagyon furcsa volt az előzőhöz képest! További sok sikert kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Éva :)! Lehet, hogy először furcsa, de nagyon jó funkciók vannak benne. A tartalom nem változott, ugyanazok az írások vannak benne, mint eddig, csak kicsit más a megjelenés. Sokkal DINAMIKUSabb :).

    VálaszTörlés
  3. Ez a lapletöltés statja, az egyedi megtekintés számít és Printscreen gombbal szebb képeket lehet csinálni:)

    VálaszTörlés
  4. László - bocsánat, de ezt én nem értem. Mi az, hogy lapletöltés statja?? Én úgy értelmeztem ezt a statisztikát, hogy ez az oldalmegjelenítések száma. (Nem a látogatóké.) Mi az az egyedi megtekintés?
    Hol van az a Printscreen gomb?? A fényképezőgépen, vagy a képszerkesztőben?? Ezzel még nem találkoztam soha.

    VálaszTörlés