2012. február 4., szombat

Leesett a hó

Tegnap egész nap hordta a szél a szinte por szerű havat. Közlekedni is csak 20-30-cal lehetett a városban.  Apukám sajnos kórházban van néhány napja, így ki kell mozdulnunk, pedig az ember ilyenkor legszívesebben itthon maradna. Ma reggel a konyhaablakból ilyen látvány tárult elénk, a kertet jó vastagon belepte a hó. 






Remélem nem tart ki ez a csúnya idő március elejéig, mert március 3-án hazavárjuk Középsőmet és Tomikánkat Angliából. Sajnos Ádámkának még mindig nincs útlevele (pedig december közepén voltak Londonban a Nagykövetségen az útlevél kérelmet beadni), így Ádámka és Menyem majd csak májusban tudnak hazajönni, ha minden jól megy. Fiam nem túl sok időt tud itthon tölteni, de Tomika négy hétig nálunk maradhat, egy kicsit "üdülni", aminek nagyon örülünk :D !!

6 megjegyzés:

  1. Jobbulást kívánok Apukádnak! A látvány gyönyörű! :) Nálunk 3 szem hullott, pedig azt mondták..., kislányom el is van keseredve, nagyon szeretne már szánkózni.

    VálaszTörlés
  2. Én is jobbulást kívánok a papának! És örülök, hogy jön hozzád az unokád! Szép havas a kertetek, nálunk Érden most kezdett esni...

    VálaszTörlés
  3. Mindenekelőtt jobbulást kívánok Édesapádnak, hogy minél hamarabb újra otthon lehessen!

    Az udvarotok gyönyörű azzal a sok fenyővel és tujafával, nagyon tetszik! A hónak már kevésbé örülök, igazán nem hiányzott már nekem, inkább a tavaszt várom már. De azért valljuk be, amikor esik a hó, akkor tényleg nagyon széppé és hangulatossá tudja varázsolni a tájat/udvart.
    Nálunk tegnap még nem esett, a nap is sütött, viszont -15 fok volt. De ma reggelre már nálunk is ugyanúgy esik és kavarja a szél mindenfelé... és kutyaordító hideg van! :(

    Tomikának majd kellemes "tavaszolást" kívánok márciustól nálatok! :) ...és kívánom, hogy mihamarabb meg tudjon látogatni benneteket az egész család Angliából!

    VálaszTörlés
  4. Szia Marcsi!Jobbulást kívánok Édesapádnak!
    Itt is nagyon sok hó esett, én sem örülök kifejezetten neki.Már a tavaszt várom nagyon.De most van itt a hóesésnek az ideje.Bentről nagyon szeretem nézni egy pohár meleg teával a kezemben!
    Gondolom már nagyon várod a gyerekeket!

    VálaszTörlés
  5. Csilla - köszönöm :)! Igen a gyerekek még nagyon várják és nagyon élvezik, a felnőttek szerintem kevésbé.

    Kriszti - köszönöm:)! Én is nagyon örülök, és nagyon várom!! Bentről tényleg szép. Tavaly a hó súlya alatt kidőlt egy fenyő.

    Gabriella - köszi, már mi is nagyon várjuk, hogy kiengedjék.
    A Férjem álma volt, hogy örökzöldekkel legyen beültetve a kert, ez télen-nyáron gyönyörű, és nem sok gond van vele. Én is a tavaszt várom már nagyon, és az édes kis Unokámat :)

    Köszi Nelli!!
    Akkor egyformán gondolkodunk a télről - bentről szép, de jöhetne már a tavasz :)
    Igen nagyon várom Őket!!

    VálaszTörlés
  6. Úgy látom mindenhol esik. Nálunk meg egy centi hó sincsen...:(

    VálaszTörlés