2012. február 19., vasárnap

Mamánál jártunk




a kép a kepguru.hu oldalról származik


Ma Férjem Édesanyját látogattuk meg.  Sógornőmékkel együtt Mama múlt heti névnapját ünnepeltük. Sajnos a múlt hét végén az időjárás közbeszólt, akkor nem mertünk nekiindulni, de most elég kedvezőek voltak az útviszonyok és az időjárás is, így gond nélkül tudtunk közlekedni. 


Isteni ebéddel vártak bennünket, Sógornőm és Keresztlányom is segített drága jó Mamának a főzésben.  Csupa olyan étel készült, ami szerintem minden magyar család kedvence. 


- Húsleves csirkéből sok zöldséggel, csigatésztával,


- Tyúkpörkölt nokedlivel és tejföllel vagy csalamádéval


- Rántott sertéskaraj krumplipürével és ugyancsak csalamádéval, 


- Lekvárral vagy csokikrémmel töltött fánk


- Sós-sajtos pogácsa leveles tésztából.


Nagyon jól éreztük magunkat, és minden étel nagyon finom volt, nagyon jól laktunk. Sajnos ritkán találkozunk, ezért a beszélgetéshez volt téma bőven. Gyerekek, unokák, munkahely miegymás. Kár, hogy hamar eltelt az idő. Ilyenkor lenne jó, ha nem 24 óra lenne egy nap. Legközelebb nálunk találkozunk, amikor Tomikánk itt lesz, megígérték, hogy meglátogatnak bennünket, hogy Középsőnkkel és édes kis Unokánkkal is találkozhassanak. 

4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jól telt a napotok Marcsi!Csuda finomságokkal vártak benneteket.Gondolom Te is hasonlóképpen készülsz majd ha jönnek látogatóba hozzátok.Nemsokára jön már Tomika.Gondolom már nagyon várjátok.:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Nelli :) Persze hogy én is nagyon fogok készülni, amikor jönnek :). Igen két hét múlva ilyenkor már itt lesz Középsőm és Tomika (3.-án, szombaton este érkeznek), úgyhogy már nagy az izgalom. Csak az a kár, hogy Menyem és Ádámka most nem jöhetnek:(

    VálaszTörlés
  3. Marcsi, Isten éltesse a mamát!
    De jó, hogy Nektek még van kihez menni...

    VálaszTörlés
  4. Roza - köszönöm, úgy legyen még nagyon sokáig!! Bizony nagyon jó!!

    VálaszTörlés