2012. február 29., szerda

Készülődés - újra jön Tomika


Már elkezdtük a visszaszámlálást... már csak hármat kell aludni, és szombaton megérkeznek a várva várt látogatók, Középsőm és Tomika. Sajnos Menyem és Ádámka még nem jöhetnek, mert a kicsi nem kapta meg az útlevelet, csak néhány napja. Talán májusban összejön és Ádámka is eljöhet végre hozzánk. Akkor Menyem és Tomika is újra jön, de akkor meg Középsőm nem tud jönni szabadság hiánya miatt. Azért még mindig reménykedek, hogy sikerül addigra legalább néhány nap szabit intéznie.


Drága kis Tomikám nagyon örül, hogy jönnek, ma is együtt örvendeztünk a Skype-on. Olyan aranyos, mikor megkérdezi, hogy "Mama, emlékszel....". És mindig mond valamit, amit együtt csináltunk, amiről nem is gondolná az ember, hogy emlékszik rá. Mindig ilyeneket emleget, én meg csak bámulok, hogy egy három éves gyerek hogy emlékezhet ennyi mindenre. És szinte naponta kéri, hogy meséljem el, milyen lesz, amikor jönnek hozzánk, a repülőgéppel. Arra is emlékszik, hogy mikor legutóbb jött vissza velünk, elaludt a gépen. Egyszerűen imádni való!! Ma  próbáltam minden előre elvégezhető munkát megcsinálni, és az érkezésükig hátralévő időben is ez lesz a fő elfoglaltságom, hogy a munkában se legyen fennakadás. A főzés is háttérbe szorult ma, a fiúknak és Apának tegnapi leveshez (csirkegulyás) főztem egy kis túrós csuszát, én meg megettem a zöldbab főzelék maradékát leves helyett, ennyi volt a mai ebédünk. De nagyobb bajunk sose legyen :D !!

11 megjegyzés:

  1. Vártam már ezt a bejegyzésedet!:)Nagyon hamar elment az idő, mikor írtad, hogy jönnek majd márciusban még olyan sok idő volt vissza.Meddig tudnak maradni?Kívánom, hogy jókedvben, vidámságban töltsétek el a napjaitokat!:)

    VálaszTörlés
  2. Hát még én hogy vártam, hogy leírhassam :D! Kb. öt hétig maradhat a Kicsi, Középsőmnek csak két hét szabija van, így Neki hamarabb kell visszamennie.

    Köszönöm drága Nelli, minden megteszünk, hogy jól érezze magát a kis Drágánk :D!!

    VálaszTörlés
  3. Ez nálunk is így szokott lenni, hogy a család legyen ellátva, én majd találok magamnak valami ennivalót...
    Jó várakozást kívánok!

    VálaszTörlés
  4. De jó, örülök, hogy együtt lesz a családod, és ahogyan olvasom azért elég sok ideig! Töltsétek nagyon tartalmasan, mert biztosan nagyon gyorsan elrepül az idő!

    VálaszTörlés
  5. Drága Maria, nagyon örülök, hogy ilyen nagy öröm ér Benneteket és ismét unokázhattok!:)
    Elrepül ez a pár nap hipp-hopp:) Addig is vigyázzatok, ne szedjetek össze valami bacit, ami az enyhe idő kísérője.

    Kérlek, ha lesz egy pici időd, nézzél be hozzám, szeretnélek meglepni egy díjjal. Örülnék, ha elfogadnád!:)

    VálaszTörlés
  6. De jó lesz Neked hogy itt lesz az unokád! Használjátok ki minden percét, azért már Tomika nagy fiú lehet vele sok programot vagy akár otthon is játszani. Annyira vártam én is a hétvégét hogy jön az unokám, de lehet hogy mégsem mert az egész család beteg.Bízom azért benne hogy hátha javúl az állapotuk és akkor ha egy kicsit is de itt lesz az én unokám is. Nektek nagyon jó készülődést kívánok !

    VálaszTörlés
  7. Kívánom, hogy érezzétek magatokat nagyon jól! Játszatok, mókázzatok sokat! :o))

    VálaszTörlés
  8. Lilla - mi is nagyon örülünk! :)

    Roza - Köszi, persze, vigyázunk!
    Köszönöm, hogy gondoltál rám :)!!

    Éva- Igen, sokféle elfoglaltságot tervezünk. Sajnálom, hogy lebetegedett a család, drukkolok, hogy meggyógyuljanak, és Te is unokázhass :). Köszi!

    Kriszti - köszi, rajta leszünk:)!!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon jó unokázást kívánok, élvezd ki minden percét, na és aztán majd várjuk a képes beszámolódat. Mi itt leszünk, és várni fogunk. Csodás együtt töltött heteket kívánok.:)

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm kedves Gizi :)! Már csak egy éjszaka és holnap ilyenkor már itt lesz a kis Drágám. Ő is nagyon izgatott, otthon már a kis bőröndjét húzgálja a szobában és már délután indulni akart a reptérre. Alig bírtuk meggyőzni, hogy egyet még aludni kell, és majd csak délelőtt kell a reptérre indulni :)

    VálaszTörlés