2012. február 13., hétfő

Képek Ádámkáról


Tomikámról olyan sokat írtam már és olyan sok képe van a blogban, de Ádámkáról még kevés képet hoztam, és kevesebbet írtam róla, de ennek csak az az oka, hogy nem tudtunk még olyan szoros kapcsolatot kialakítani Vele, mint Tomikával. A Skype-olások alkalmával azonban mindig megcsodáljuk, hogy milyen szépen fejlődik, beszélgetünk Vele is, imádom hallani az édes baba kacagását. Menyem olyan aranyos, gyakran küld új képeket a kis Drágákról. Tegnap kaptunk egy újabb sorozatot, amiből a legaranyosabbakat ide is feltöltöm, hogy ne csak Tomikáról, hanem Ádámkáról is legyenek új képek.



































9 megjegyzés:

  1. Maria, gyönyörűek, tüneményesek az unokáid!:) Jó egészséget kívánok nekik és persze, az egész családodnak is!:)

    VálaszTörlés
  2. Édesek nagyon!Olyan jó, hogy megosztod velünk is mindig!:)Legyen bennünk sok örömötök!

    VálaszTörlés
  3. Tündér a kis Ádámka azok a szemek, kis mosolygós! Aranyosak nagyon, pár év és már vitatkozni fognak hogy mikor melyikőjük hívjon fel skypon.Annyira gyorsan nőnek, a kis Ádámkáról is nem olyan régen mutattad meg az első fotót és már mekkora nagy baba.Kívánom hogy nagyon sokáig tudjatok gyönyörködni az unokákba!

    VálaszTörlés
  4. De cuki kis gyerkőcök. Csupa mosoly mindkettő! Gratulálok hozzájuk! Boldog mami lehetsz! :o)))

    VálaszTörlés
  5. Kedves Éva, Kriszti és Mellissina2 - köszönöm, nagyon aranyosak vagytok. Nagyon boldog, és büszke nagymama vagyok, két ilyen édes Unokával :D!! Boldogságom akkor lenne még nagyobb, ha nem ilyen nagy távolság választana el bennünket, jó lenne, ha többet lehetnénk együtt és nem csak Skype-on keresztül.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tündéri kis mosolygós baba. Olyan jó hogy időnként megosztod velünk ezeket a képeket, így mi is gyönyörködhetünk az unokáidban.

    VálaszTörlés
  7. Köszi kedves Gizi! Legnagyobb örömöm, hogy vannak, hogy büszkélkedhetek Velük :)!

    VálaszTörlés