2012. november 17., szombat

Nem gasztro bejegyzés


Tegnap tönkrement a mosógépünk, ami nem is volt még túl öreg. Egy éles fémes pattanás után nem forgott többé a dobja. Szerelő ismerősünket kértem meg, hogy szerelje le és helyette szerelje fel a régebbi, nem annyira gazdaságos, de még üzemképes mosógépet, ami eddig a garázsban töltötte nyugdíjas napjait. Most újra szolgálatba helyeztük, mert nincs keret másikra :(. 


Ma délelőtt Férjem a nappaliban beleült a fotelbe, hogy kényelmesen igyuk meg a délelőtti kávét, én a mellette lévő kanapé sarkába húzódtam, szeretek ott félig elnyúlva lenni, mint a régi rómaiak a pamlagjaikon. A Párom szinte abban a pillanatban ahogy leült mondta, hogy valami nincs rendben a fotellel, mert hirtelen nagyon hátrament a háttámlája. Gyorsan kivettem a kávét a kezéből, nehogy kilöttyenjen rá a forró kávé, ha a fotel végképp megadja magát. Fölborítottuk, megnéztük, eltört  a hátsó keresztléce és kiszakadtak a csavarok belőle. A jövő héten asztalos ismerősünkkel megnézetjük, meg lehet-e javítani, vagy kuka :(.


Ma irodát is rendeztünk, mert Férjem szerint túlzsúfolt volt a csöpp kis irodám. Tényleg kicsit az volt, most sokkal tágasabb, csak nehéz volt a lakásban elhelyezni az innen kikerülő íróasztalt és széket. Estére azért azoknak is meg lett a helye. Ja, és mikor mindent kigubancoltunk és visszadugtunk, kiderült, hogy nem jön be az internet. Idegroham!! Telefon az Invitelnek, onnan aztán távinstrukciókkal irányítva sikerült újra üzemképessé tennem.


Délután kiesett a szemüvegem egyik üvege, de szerencsére azt vissza tudtam pattintani. 


Vajon mi jön még...?

5 megjegyzés:

  1. Ezek után már csak jobb dolgok történhetnek veled! Pedig a mai nap nem is babonás nap? Van így néha hogy 1 bakinál nem áll meg a dolog. Férjuram a tegnapi napon számolta hogy hányszor ejtettem el dolgokat a kezemből!Biztos valami holdállás, vagy front okozza vagy csak úgy jönnek a dolgok ?:-))

    VálaszTörlés
  2. Remélem igazad lesz Éva. Három a magyar igazság egy a ráadás, ez ma megvolt. Mostmár jó dolgok is történhetnek!!

    VálaszTörlés
  3. Maria,most akkor megnyugodhatsz,mindent egyszerre elintézett a sors,így egy ideig nyugalom lesz Nálatok!!A lényeg senkinek nem lett semmi baja!!!:):)

    VálaszTörlés
  4. Mária ezzel nem vagy ám egyedül. Nálunk is vannak ilyen "sorozatok". A párom addig nem nyugszik míg ki nem talál valamit, a megoldásokra. Szóval kitartás, minden a helyére kerül majd!

    VálaszTörlés
  5. Mellisina - legyen igazad :)!! Tényleg jó, hogy senkinek nem lett baja :)!

    Illéskrisz - tudom én, hogy mindenkinél előfordul ilyen. Most éppen mi voltunk a soros. De érdekes, hogy így össze tud szaladni.

    VálaszTörlés