2013. február 6., szerda

Krumpli krémleves ebédre, kelkáposztafőzelék és sült virslikarikák vacsorára

Ma nem volt nálunk nagy főzés. A vasárnapról megmaradt kevés krumplipürét alakítottam át krémlevessé ebédre, utána Apa megette a megmaradt néhány túrós gombócot, én meg néhány krumplis pogácsát. 
A krumpli krémlevesben ezek voltak: Kb. 1,5 adag krumplipüré, kb. 1 liter forró víz, 1-1 kávéskanál szárított petrezselyemzöld és fokhagyma granulátum, kevés só, és őrölt bors. 
Ezeket összeturmixolva és összeforralva finom krémlevesünk lett, Apának is nagyon ízlett :)!!
Vacsorára, mire mindenki hazaért kelkáposzta főzelék készült, sült virslikarikákkal, szinte pontosan úgy, ahogy már régebben leírtam, ITT megtalálható. Ennek mindenki örült :). Szeretik a kelkáposzta főzeléket, meg a sült virslit is. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése