2013. február 20., szerda

Csípős csirkeszárnyak


Csípős csirkeszárnyakat sütöttem ma vacsorára, mellé sültkrumpli készült. 
Hozzávalók: másfél kiló csirkeszárny (16 db), só, chilipor, olaszos szárított zöldfűszer keverék (van benne bazsalikom, oregano, rozmaring, majoranna, kakukkfű, zsálya). 
A csirkeszárnyat tisztítás után sütőpapírral bélelt tepsibe raktam, megszórtam a fűszerekkel és 180 fokra előmelegített légkeveréses sütőben 1 órán át sütöttem lefedés nélkül, ekkor megfordítottam a húsokat, és 250 fokon sütöttem még 10 percig. 
Ketchupöt kínáltam hozzá a sültkrumpli mellett. 


2 megjegyzés:

  1. Áááá, szóval ezt is vezeted. Mert sokszor előfordult, hogy írtam volna, de a másik blogodnál én nem tudok kommentelni. Vlleméynkutattad is talán egyszer, hogy kinek melyik változat jön be inkább, nos nekem ez, a hagyományos. De perze, a te blogodat úgy alakítod, ahogy te szeretnéd, nem más véleménye számít. :) Akkor ha mondanivalóm van, én ide jövök, jó?

    VálaszTörlés
  2. A visszajelzésekből kitűnt, hogy sokan jobban szerették a hagyományos nézetet. Ezzel a másolattal szerettem volna mindenkinek kedvében járni. Megírom a posztot a SZERETEK FŐZNI(2)-n utána átmásolom ide, így pontosan ugyanaz van itt is, mint ott, de a régi, megszokott formában.
    Rendben!! Várom a hozzászólásokat :)!

    VálaszTörlés