2011. július 29., péntek

Sült zöldséges grill kolbászok és vastag roppanós virsli





A múltkor az egész családnak nagyon bejöttek a virslis-grillkolbászos nyárasak, nagyon finom volt, de egy örökkévalóságnak tűnt annyit pálcára huzigálni, ami az egész családnak elég lett. Ma olyan zöldséges finomságot készítettem, ami ugyanazokat az ízeket hozta, de nem kellett a délutánt nyársalással töltenem, így is isteni sült zöldséges grill kolbászokat és vastag roppanós virslit sikerült sütnöm.
Hozzávalók:

  - 1   csomag paprikás, grillkolbász,  (6 szál, /két tálcás)

  - 1  csomag sajtos grillkolbász (ez is 6 szál, /két tálcás)

  - fél csomag (5 szál) vastag roppanós virsli

  - 6 szelet bacon

  - 6 nagy fej hagyma

  - 6 tölteni való zöldpaprika

  - 4 hatalmas paradicsom.

A zöldségeket feldaraboltam, és két alacsony peremű tepsibe raktam. A különféle grillkolbászokat és virslit különféle módon bevagdaltam és a tepsire helyeztem, néhol betakartam kis darabka baconnel.







200 fokra melegített, légkeveréses sütőbe toltam, és 30-35 perc alatt ilyenre sütöttem.











Csípős ketchuppal, mustárral és friss zsemlével tálalatam.  Nagyon finom volt :) !!






Sült zöldséges grill kolbászok és vastag roppanós virsli

5 megjegyzés:

  1. Muszály neked engem ilyen későn kínózni, azzal hogy ilyen guszta kajákat tálalsz fel elém? Nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon finom lehetett:) Látom te sem főzöl kis mennyiségeket:)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Bianka :)

    Trollanyu - Igen, fincsi volt!
    Négy férfi mellett hozzászoktam, hogy inkább több legyen, mint kevés. Régebben a haverok estek be, most meg néha a Barátnők kóstolják meg, mit készítettem. Ha mégis marad, elfogy másnap-harmadnap.

    VálaszTörlés