2011. július 24., vasárnap

Túl vagyok az 50.000. oldalmegnyitáson :D!!

Szerény kis gasztro-naplóm 1. éves évfordulóján  nagy öröm ért, hiszen új blogom elérte 50.000. oldalmegnyitást!!! Tudom, ez a szám a gasztroblogok között még nagyon kicsinek számít, nekem azonban nagyon jólesik, hogy az elmúlt néhány hónapban ilyen érdeklődés mutatkozott blogom iránt.
 A statisztikák szerint több mint 54 országból érkeztek látogatóim. Az első tíz ország, ahonnan a legtöbb látogató érkezett:

Oldalmegjelenítések száma országonként

Magyarország
  41 000
Románia
  2 579
Szlovákia 
 1 284
Argentína
  978
Egyesült Államok 
 745
Németország
  575
Egyesült Királyság
  548
Ausztria
   177
Szerbia  
132
Kanada
  128
Köszönöm az érdeklődést, a biztatást és minden jó szót, amit ez alatt a rövid idő alatt kaptam :D !!











9 megjegyzés:

  1. Gratulálok az 50 ezredik oldalmegjelenítéshez, csodálatosan szép szám. Nagyon klassz a blogod, ezt magadnak köszönheted, hisz Te dolgoztál meg érte. Még sok jó receptet várunk.
    Szeretettel:
    Mrita

    VálaszTörlés
  2. Ez aztán látogatottság! Gratulálok! Milyen jó érzés az embernek ha tudja, hogy érdeklődnek véleményt mondanak a munkájáról! Nem tudom Te hogy vagy vele,de amióta én is csinálom, állandóan az jár az eszembe ha bármit főzök vagy sütök hogy vajon milyen véleményt fogok kapni? Nagyon jó érzés ha úgy veszem észre hogy másnak is tetszik! További sok látogatót kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Maria, szeretettel gratulálok!:)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok Mária! Nagyon megérdemelt az az 50.000! Nagyon jók a receptjeid, általuk még az is beleszeret a főzésbe, aki nem egy nagy konyhatündér. :)

    VálaszTörlés
  5. Mrita - Nagyon köszönöm! Igyekszem!

    Éva - Igen én is mindig kíváncsian várom véleményeket, most már nemcsak családomét, hanem az olvasókét is. Érdekes, hogy minden teljesen kiszámíthatatlan. Van amikor azt érzem, ez biztos sikert fog aratni, aztán semmi sem történik, és van, amikor nem számítok semmire és rengeteg bejegyzés érkezik. De bárhogy is van, minden véleménynek örülök!!
    Köszönöm :)!

    Roza - Nagyon köszönöm :)

    Petra - Köszönöm! Örülnék, ha így lenne :)

    VálaszTörlés