2012. június 16., szombat

Az agyamra megy a Chrome








Chrome böngészőm van, ami az utóbbi időben megkeseríti az életemet! Amikor az Internet Explorer helyett erre váltottam, gyönyörűség volt, minden olyan gyorsan ment vele. Az utóbbi időben, főleg, mióta a Blogger is átalakításokat végzett, egyre inkább megkeseríti az életemet!! Volt már rá példa, - jó párszor -, hogy a saját blogomba sem engedett megjegyzést írni. Aztán vannak olyan blogok, ahova csak hosszas várakozás után tudok benézni, ha egyáltalán beenged, vagy meg sem nyitja, kiírja, hogy ez a blog nem elérhető. (Sőt, ezt már a saját blogomra is kiírta párszor!!!). Aztán van olyan, hogy bejutok, megjegyzést írok, és utána írja ki, hogy nem tud kapcsolódni a bloghoz. És sokszor azt érzem, hogy hosszú hiábavaló perceket töltök el a gépet bámulva, és ilyenkor már legszívesebben földhöz vágnám a gépem és elmegy a kedvem a kommenteléstől, pedig olyan sok dicsérni való van az általam látogatott blogokon, amit végül aztán kénytelen vagyok szó nélkül hagyni, mert néhány sikertelen próbálkozás után márt tényleg kikészülök. 


Vajon más is tapasztalja ezt a kellemetlenséget, vagy csak nálam van ez a probléma? Esetleg tud-e valaki olyan megoldást, amivel orvosolható a dolog? Ha valakinek van rá "gyógymódja", nagyon szépen kérem segítsen. 

5 megjegyzés:

  1. Igen, én is tapasztaltam hasonlókat.
    Gyógyírt nem tudok rá, annyira nem értek a számítástechnikához.

    VálaszTörlés
  2. Próbáld ki a Mozillát! :-)
    Esetleg nem ártana a gépen egy töredezettség-mentesítést végigfuttatni - talán az is segít a gyorsaságban valamennyit.

    VálaszTörlés
  3. en is azt javaslom, hogy a firefoxot probald meg, hatha azt szeretni fogod: http://www.mozilla.org/hu/firefox/new/

    VálaszTörlés
  4. Én letöltöttem egy ingyenes vírus irtót, aztán úgy megreformálta a blogomat, hogy kész dilis lettem tőle...Az összes bejegyzésem eltűnt...azt hitem guta ütést kapok. Azóta letöröltem. Nekem is mozzillám van, én elégedett vagyok vele...

    VálaszTörlés
  5. Nekem is Chrome-m van,és éppen ma is ki írta a saját blogomra,hogy nem található,én is szerettem eleinte,de kezdem azt gondolni hogy valóban meg hülyült,és nagyon lelassult.Azt gondolom nem vagy egyedül ezzel a problémával.Most majd ki törlöm a chrome-t és feltöltöm a Mozillát,és majd meglátom mi történik.

    VálaszTörlés