2011. november 22., kedd

Szülinapi képek Tomikáról és 60. rendszeres olvasó

Tegnap megírtam, hogy Tomika 3 éves lett. Menyem olyan aranyos volt, hogy már az este küldött képeket a szülinapról, mert sajnos nem lehettünk ott, csak Skype-on tudtuk megköszönteni édes kis Tomikánkat. Kis vigasz, hogy Legkisebbikem ma elutazott hozzájuk, viszi az ajándékot kis Drágánknak. És két szülinapi kép:




A szülinapi tortán muzsikáló tűzijátékos gyertya volt, ami meggyújtása után kinyílt mint egy virág és a Happy birthday-t játszotta el.





Kis Drágánk néhány falat torta utána boldogan játszott az ajándékokkal és a sok lufival.

A kis Ádámkáról is kaptunk friss képet, ugye milyen édesen alszik?





És ma reggel még egy öröm  ért, ahogy bekukkantottam blogom  irányítópultjára. Beregisztrált a 60. rendszeres olvasóm, akinek úgy örülök, mintha ajándékot kaptam volna. Persze nemcsak a hatvanadik kedves olvasónak örülök nagyon, hanem mindenkinek külön külön, még akkor is, ha egyenként nem köszönöm meg a blogban, mert nem ezzel akarom a bejegyzések számát növelni. Minden napom bearanyozódik, amikor új rendszeres olvasó regisztrál be hozzám. Köszönöm mindenkinek, aki azt a néhány kattintásnyi időt is rám szánja a receptek, vagy Unokáimról szóló beszámolók elolvasása mellett. Nagyon hálás vagyok érte. 




4 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos a szülinapos a bulizás közben ! A kicsi mint aki elfáradt a buliban olyan édesen alszik! Gratulálok az olvasóidhoz!

    VálaszTörlés
  2. De aranyos vagy Éva! Tudom elfogult vagyok, de imádni valónak találom mindkét kis Drágámat.
    Köszönöm a gratulációt is!!

    VálaszTörlés
  3. Köszi :) Imádom mindkettőt.

    VálaszTörlés