2011. november 3., csütörtök

Skype képek az Unokáimról



Szerencsére nap-mint nap láthatjuk kis Drágáinkat Skype-on, ilyenkor próbálok fényképet is készíteni róluk. A legelső kép a napokban készült, ahogy a Kicsikéink éppen a tv-re figyeltek. 
Ma Tomikánk nagyon szeretgetős hangulatban volt, kérte Menyemet, hogy Ő is foghassa Ádámkát. Mikor Menyem az ölébe tette a Picit, olyan édesek voltak, készítettem pár képet róluk. Tomikám közben  egyre mondogatta, hogy nagyon szereti Ádámkát, olyan "anyaros", pici orrocskája van, pici lába, pici lábujja. Meg tudtam volna Őket zabálni, olyan édesek voltak. A Picinek is nagyon tetszett ahogy Tomika szeretgette, nagyokat mosolygott. Tündériek voltak. Imádom Őket!!









Pici Ádám és a  komoly "Nagytesó" Tomika

7 megjegyzés:

  1. Tündéri kisfiúk:) Nagyon édesek, ahogy így szeretgetik egymást.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyosak, s hogy szeretgetik egymást. Ha messze is vannak, legalább Skypon látod őket.

    VálaszTörlés
  3. A "jó testvérek" alapjait már lerakták az unokáid. Látszik, hogy szeretik egymást. Helyesek!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon édesek!!! Köszi, hogy megosztottad velünk is a képeket.:)

    VálaszTörlés
  5. Tündérek így együtt, a szemük mennyire egyforma ! Látod így jó most nekik szoknak egymáshoz a két gyerek, Te mint nagymama majd néha babusgathatod az unokákat. Addig pedig gyönyörködhetsz bennük a skypon keresztül!Tudom sokszor én is érzem hogy annyira jó lenne úgy hogy bármikor kézközelben lenne az unokám és megsimogathatnám , megpuszilhatnám! De csak nagymamák vagyunk tudod!:-))
    De mikor itt van

    VálaszTörlés
  6. Köszi Lányok, aranyosak vagytok!! Szívesen osztom meg ezt az örömöt Veletek! :)!! Imádom ezt a két kis Drágát, nagyon jó érzés, hogy Tomika is elfogadja az új helyzetet, és szereti a Kistesóját. Eleinte féltem /-tünk kicsit, mert nagy bizonytalanság érződött rajta. Mostmár én is úgy látom, hogy minden rendben lesz.

    VálaszTörlés
  7. Édesek nagyon az uncsik!:-)Látszik Tomikán, hogy nagyon, nagyon szereti a tesóját!Bárcsak már Nekem is lenne unokám!Hihetetlen sok öröm lehet bennük!

    VálaszTörlés